Qui som

PonentXperience sóm un projecte d’emprenedoria amb seu a Bellcaire d’Urgell (La Noguera) que ens dediquem per una banda:

  • A la creació, desenvolupament i comercialització d’experiències enoturístiques innovadores a les terres de Ponent,
  • I per una altra banda,  a la consultoria i externalització de serveis turístics per a empreses del sector que requereixen subcontractar diferents areas del seu procés de negoci. 

Els objectius de PonentXperience són:

  • Fomentar el turisme i la promoció del territori de les terres de Ponent, mitjançant la comercialització d’experiències innovadores, de qualitat i d’alt valor afegit.
  • Incentivar el consum de productes agroalimentaris locals i de proximitat de les terres de Ponent, fent especialment èmfasi en el vi de la zona, que s’utilitza com a element comú a totes les experiències, degut a la seva capacitat socialitzadora i al seu arrelament amb el territori, sempre acompanyat d’altres productes agroalimentaris locals que hi maridin.
  • Innovar en el desenvolupament de noves eines i recursos en matèria de l’enoturisme. Apostant clarament per les noves tecnologies, com l’ús de realitat virtual, realitat augmentada, utilització de drons o impressores 3D, entre d’altres…
  • Estimular el treball en xarxa, de forma local, ja que totes les experiències que s’ofereixen, hi participen diferents agents com poden ser productors agroalimentaris, altres empreses del sector turístic, entitats, administracions, etc

“FES TURISME AMB EL PALADAR, DEGUSTANT ELS VINS DE LES TERRES DE PONENT”.   

Reprodueix vídeo
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com