Qui som

Ponent Xperience sóm un projecte d’emprenedoria amb seu a Bellcaire d’Urgell (La Noguera) que ens dediquem a la organització i comercialització d’experiències enoturístiques a les terres de Ponent, on es fusionen  activitats d’oci, en llocs amb encant de la geografia lleidatana, amb tast de vins i productes de proximitat de la zona. Els objectius de Ponent Xperience són:

  • Fomentar el turisme i la promoció del territori dins la província de Lleida, mitjançant la comercialització d’experiències innovadores, de qualitat i d’alt valor afegit.
  • Incentivar el consum de productes agroalimentaris locals i de proximitat de les terres de Lleida, fent especialment èmfasi en el vi de Lleida, que s’utilitza com a element comú a totes les experiències, degut a la seva capacitat socialitzadora i al seu arrelament amb el territori, sempre acompanyat d’altres productes alimentaris locals que hi maridin.
  • Innovar en el desenvolupament de noves eines i recurses en matèria de l’enoturisme. Apostant clarament per les noves tecnologies, com l’ús de realitat virtual, realitat augmentada, utilització de drons o impressores 3D, entre d’altres…
  • Estimular el treball en xarxa, de forma local, ja que totes les experiències que s’ofereixen, hi participen diferents agents com poden ser productors agroalimentaris, altres empreses del sector turístic, entitats, administracions, etc

“FES TURISME AMB EL PALADAR, DEGUSTANT VINS DE LES TERRES DE PONENT”.   

Reprodueix vídeo
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com